Trailerdag Pro Show Musicals
Pro Show Musicals

Trailerdag

Pro Show Musicals

Pro Show Musicals

Op zondag 17 oktober 2021 vond de Pro Show Musical trailerdag plaats voor de musical Robin Hood. Een dag waarin er veel lol was, maar waarin ook hard gewerkt moest worden. Het uiteindelijke doel was om een prachtige en pakkende trailer te maken voor YouTube. Hiermee willen wij jou (ons publiek) overhalen om deze fantastische musical in april 2022 te komen bezoeken.

Onze Sheriff (Frank Stoter) transformeerde voor de eerste keer tot de koelbloedige moordenaar van Nottingham. Een rol waarvoor naast de prachtige kleding van Conny Kledingverhuur en Frank zijn persoonlijke inleving ook het nodige (special effect) grimewerk van Maarten Mechielsen nodig was. 

Tussendoor was er tijd voor een ‘Vrijbroederlijke’ lunch die door onze productieleider Mariska Willems tot in de puntjes was verzorgd.

Maar met kleding alleen ben je er nog niet. Dankzij de prachtige beamertechniek van Rick Risselada, de locatie gastvrijheid van toneelvereniging OEK en het licht & geluid van onze topper Toby (JT Event) konden we terugkijken op een geslaagde dag.

Benieuwd naar het eindresultaat? In de tweede helft van november zal de trailer op YouTube verschijnen. Dit is ook het moment dat we starten met de kaartverkoop van de sensatiemusical Robin Hood. 

Hou voor meer informatie onze Facebookpagina in de gaten en uiteraard onze website waar we u op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Voor onze musical Robin Hood zijn wij nog op zoek naar sponsors van onze voorstelling.

Bent u een groot liefhebber van Musicals en draagt u de kunst en cultuur een warm hart toe? 

Heeft u een bedrijf en wilt u adverteren via onze website, programmaboek, poster of op de beamer bij onze voorstellingen?

Neem contact op via 06-27894997 of mail ons. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.