kaarten Robin Hood € 19,95

Pro Show Musicals behoudt zich het recht voor om de kaartverkoop van de musical Robin Hood gefaseerd te laten verlopen. Dit houdt in dat de kaarten voor het weekend van  21,22,23,24 april als eerste gefaseerd in de verkoop zullen gaan. In een later stadium zal de kaartverkoop van 28,29,30 april en 1 mei worden vrijgegeven.

Kaarten voor de musical Robin Hood kunt u via deze website met IDEAL kopen. klik op de afbeelding naar keuze en selecteer daarna de rij om te reserveren.

Iedere rij heeft max. 14 stoelen. Is een rij volgeboekt, dan ziet u naast betreffende rijnummer GEEN bestelbutton meer staan. Boekt u méér stoelen dan het aantal dat nog beschikbaar is op de rij, uw keuzecijfer kleurt rood. U kunt dit aantal NIET bestellen.

Rond hierna het proces af door uw gegevens in te vullen en de betaling met IDEAL te voltooien.

U ontvangt een bevestiging per mail. Deze mail is tevens uw toegangsbewijs en dient u op uw mobiel (of geprint) te tonen bij entree van het theater.

Bij binnenkomst in het theater dient iedereen vanaf 13 jaar en ouder een coronabewijs te laten zien in combinatie met een geldig identiteits- en entree bewijs.
 
Je coronatoegangsbewijs is op 3 manieren te verkrijgen:
 
1: Een volledige corona vaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin.
 
2: Een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.  
 
3: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling.
 
Open de Coronacheck-app op je telefoon om je toegangsbewijs op te halen, of ga naar coronacheck.nl om een papieren versie te printen.
 
Heb je ondanks een negatieve testuitslag toch klachten, dan vragen we je om niet naar de voorstelling te komen. 
U heeft  kaarten geboekt voor één van onze voorstellingen, maar de datum komt achteraf tóch niet zo goed uit? U bent toevallig ziek geworden vlak voordat u naar de voorstelling gaat? Of de voorstelling gaat niet door.
 

Wij bieden u de mogelijkheid om kaarten terug te brengen. Maar tot wanneer kan dat? En wat zijn de kosten daarvan? LEES MEER