Pro Show Musicals

Pro Show Musicals & Conny Kledingverhuur gaan samenwerking aan voor kostuums van Robin Hood

Wie de naam Conny Butter hoort, weet direct waar je over praat. Conny Kledingverhuur is namelijk al ruim twintig jaar een begrip in Noord Holland als het gaat om de aankleding van Musicals, toneelstukken en blijspelen.

Een eerdere samenwerking met Conny Butter vond plaats toen er voor het blijspel ‘Allo Allo’ kostuums werden gezocht. “Voor Toneelvereniging ‘Ons Genoegen’ uit Waarland waren we destijds op zoek naar Oorlogskostuums”, zegt Lars van der Brugge.  “Niet eenvoudig om te vinden, maar Conny had korte tijd daarvoor al deze kostuums voor een andere vereniging gemaakt.  Conny heeft een zeer goede kijk op kledingstijlen en historische tijdsperiodes en dat is iets wat voor de musical Robin Hood erg prettig is”.

We zijn heel trots dat er een samenwerking is ontstaan tussen Pro Show Musicals en Conny Kledingverhuur en we kijken dan ook uit naar een mooie (meerjarige) samenwerking.

Wat Doe Ik Je Aan Kledingverhuur van Conny Butter kleedt jou compleet aan met accessoires zoals schoenen, pruiken, maskers, kousen, hoeden, kettingen en nog veel meer. Je mag natuurlijk zelf ook lekker struinen tussen de kleding. Er hangt genoeg! Of je nu een kleding zoekt voor een discofeest, wild westparty, halloweenkostuum, flower powerfeest of terug naar de middeleeuwse tijd: het is er allemaal.

Vind je het leuk om een workshop te volgen of een grote verkleedparty op locatie? Kies dan voor Pop-Up! kledingverhuur. Wij komen bij jou en nemen alles mee voor een geweldig feest. Musicalverenigingen kunnen ook bij Conny terecht voor een musicalkostuum. Conny heeft jarenlange ervaring en al veel verschillende musicalproducties gestyled.