Restitutie tickets

U heeft  kaarten geboekt voor één van onze voorstellingen, maar de datum komt achteraf tóch niet zo goed uit? U bent toevallig ziek geworden vlak voordat u naar de voorstelling gaat? Of de voorstelling gaat niet door.

Wij bieden u de mogelijkheid om kaarten terug te brengen. Maar tot wanneer kan dat? En wat zijn de kosten daarvan?

Als u er zèlf voor kiest om niet naar de voorstelling te komen, kunt u uw kaarten tot uiterlijk 48 uur voor aanvang v.d. voorstelling omruilen voor een tegoedbon. Daar zijn echter wel kosten aan verbonden.

• Annuleert u tot 7 dagen voor de voorstelling? Dan ontvangt u een tegoedbon t.w.v. het aankoopbedrag van de kaart(en), minus €3,25 per kaart.

• Annuleert u binnen 7 dagen voor de voorstelling? U ontvangt een tegoedbon t.w.v. de helft van het aankoopbedrag van de kaart(en).

• Annuleert u op de dag van de voorstelling? U heeft dan geen recht op restitutie.

U kunt er ook voor kiezen uw kaarten om te ruilen voor een andere voorstelling. Wanneer u dat doet, betaalt u alleen de eventuele meerwaarde van de nieuwe kaarten. Zijn de nieuwe kaarten goedkoper dan de oude kaarten? Dan krijgt u voor het restbedrag een tegoedbon.

U krijgt in geen geval geld terug.

Wij vinden het vervelend als een voorstelling niet doorgaat. U heeft er tenslotte naar uitgekeken. We proberen dit dan ook zoveel mogelijk te voorkomen, maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Wanneer wij hebben moeten besluiten een voorstelling niet door te laten gaan, laten wij u dit zo spoedig mogelijk weten. Dit doen we doorgaans via e-mail, maar als de voorstelling binnen drie dagen voor aanvang wordt afgelast proberen we u ook nog te SMS-en en bellen. Het is daarom van belang dat wij een (mobiel) telefoonnummer van u hebben.

Het verdere verloop van het traject hangt heel erg van de voorwaarden af:

Is er een vervangende datum beschikbaar?

In dit geval zullen we u die aanbieden. Het liefst doen we dit, uiteraard, zo snel mogelijk na de afgelaste voorstelling. Om de last voor u niet te groot te maken, mag u normaal gesproken de kaarten voor de geannuleerde voorstelling gebruiken voor de voorstelling op de vervangende datum. Kunt u niet op de vervangende datum? Dan kunt u volgens onderstaande regels uw geld terug krijgen. Doorgaans geven we een uiterste datum waarop u kunt aangeven dat u op de vervangende datum niet kunt. Na deze datum gelden de regels, zoals genoemd bij…

U kunt zelf niet naar de voorstelling komen.

Geen vervangende datum?

Het kan echter ook zijn dat er geen vervangende datum wordt gevonden en de voorstelling definitief wordt geannuleerd. U kunt dan het aankoopbedrag van de voorstelling teruggestort krijgen op uw rekening.