Pro Show Musicals & JT Event gaan samenwerking aan voor licht & geluid van Musicals

Toby Nieuwenhuis was geen onbekende voor de makers van Pro Show Musicals toen de gesprekken over een samenwerking begonnen. Pro Show Musical eigenaren Jan-Simon de Smit & Lars van der Brugge weten waar JT Event voor staat als het gaat om het neerzetten van kwaliteit bij  musical producties.

“Dat dit tot een samenwerking heeft geleid voor meerdere jaren is iets waar wij alleen maar trots op kunnen zijn”, zeggen Lars en Jan Simon. We zijn bezig met het neerzetten van een hoogwaardig musical niveau en daar past JT Event als bedrijf heel goed bij.

Eerdere samenwerking met JT Event bij Muziektheater Caecilia hebben in het verleden geleid tot bekende musical producties als Alice in Wonderland, Hairspray, Aladdin, Junglebook en Heerlijk duurt het langst. Met de kennis en inzet die JT Event in deze musical producties heeft laten zien, zijn wij blij dat de samenwerking met Pro Show Musicals nu een feit is.

Toby Nieuwenhuis Eigenaar, Licht en Geluidstechnicus. Houd zich vooral bezig met Klantencontacten, zorg voor op- en afbouw, geluidsregelingen en verlichtingen. alles wat achter de schermen gebeurd zoals tekeningen maken en ontwerpen van lichtshows. hiernaast draait Toby nog op Jubilea voor onder andere Bruiloften en/of verjaardagen.